K10D
-
Re: K10D
see on täielik BS ju, kui inimene võtab ennem k-m ja harjub pärast suuremale masinale ümber see on tunduvalt raskem kui kohe korralikum asi võtta. see on nagu soovitus täiskasvanule, kes esimest korda rattaga sõidab a) pane abirattad alla või b) osta kolmerattaga jalgratas, pärast on ilma abikateta sedasi pusimine, et neil polnudki mõtettarts kirjutas:Esimese digipeeglina soovitaks aga k200d või k-m muretseda. K10d ga läheb alguses raskeks.

-
K10D on hetkel ka minu "relvastuses" 10t klõpsu ei ole mingi probleem. Mina olen praeguseks 34t klõpsu teinud ja töötab normaalselt. Rabakal sai kõvasti vihma, aga töötas korralikult. Märkusena mainin, et kõrval andsid vihma käes saba paar Nikonit, Canon 50D ja Canon 1DMk3.
Kui tahad vaadata, milliseid pilte K10D siis võid vaadata http://www.backsteidz.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Mis puutub sellesse, et aparaat on veidi keerulisem, kui K200D, siis heade piltide saamisele aitab see minu arvates ainult kaasa, kuna sunnib omandama särituse põhimõtted. Kui oskad juba säritust määrata ja oma tahtmise järgi paika panna, siis on juba pool võitu käes.
Kui tahad vaadata, milliseid pilte K10D siis võid vaadata http://www.backsteidz.com" onclick="window.open(this.href);return false;

Mis puutub sellesse, et aparaat on veidi keerulisem, kui K200D, siis heade piltide saamisele aitab see minu arvates ainult kaasa, kuna sunnib omandama särituse põhimõtted. Kui oskad juba säritust määrata ja oma tahtmise järgi paika panna, siis on juba pool võitu käes.
Njah, eks fotondus nõuab pidevat õppimist ja katsetamist---saan täiesti aru, teema lihtsalt selles, et kas mul tasub osta võõra käest ja kasutatud ning ilma garantiita K10D aparaat ( pole kedagi proffi ka kaasa kutsuda) Või poest K-m ja hakata pildistama, sest tegu oleks esimese peegliga...

-
Kirik keset küla oleks garantiiga vähekasutatud K200D.
Sensor on sama, ning võimalused suuremalt jaolt ka . Ja Homme juba pildistaksid
6000.- eest annaksin kaasa ka 8 eneloopi koos laadijaga.
m-pentax-k200d-t1419.html" onclick="window.open(this.href);return false;

6000.- eest annaksin kaasa ka 8 eneloopi koos laadijaga.

m-pentax-k200d-t1419.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I'm not a pro, not even an amateur, just a fan of photography.