Tegelikult piisab mul sellest 4GB Scandiski Extreme 3 kaardist küll ja küll

Probleem oli sellest, et sain särivõtet ca 6 kaardit teha ehk 1 sekund pildistada ning siis hakkas kaamera oluliselt aeglasemas reziimis pilti tegema ning arvasin ekslikult, et see on mälukaartis kinni. Tegelikul oli mul oma kaamera Custom Funtion-ist sisse lülitatud suuremate ISO-de automaatne müravähendus ja see toiming pani pidurid peale ehk sain teha kuni 6 kaardit jutti
Ei osanud ise seda probleemiks pidada aga sai korra ovaralli meeste kätte viidud ning seal avastati.
Võeti müra automaatne korrigeerimise maha ja nüüd saab kõrgeima kvaliteediga JPG faile oma 60tk jutti tulistada ja sellest on mulle rohkem kui küll
Parimatega,
Juss
aruuba kirjutas:Lisaks .. kui küsimus kaamera valangutega, siis pudelikaelaks jääb kaamera ise .. ta ei suuda pilte nii kiiresti töödelda, kui katiku klõpsust neid tuleb. Pildid hoitakse kaamera kuskil mälupuhvris ja sealt neid ükshaaval töödeldakse ja salvestatakse kaardile. Iga kaamera puhul võime kergelt välja arvutada andmemahu, palju ta sekundis kirjutada tahab oma max kiiruse juures. Uuemad kaardid on reeglina piisavalt kiired, aeglaseks osutub siiski kaamera ise.