Canon PowerShot G15

Canoni tehnika foorum - mida osta, kuidas kasutada?
Vasta
Kr.

Canon PowerShot G15

Postitus Postitas Kr. »

On mõtteis soetada endale tõenäoliselt pealkirjas nimetet kaamera. Pole fotograafiaga tõsisemalt kunagi tegelenud ega oska seetõttu mudeleid võrreles eriti ise erinevaid parameetreid hinnata. See konkreetne jäi silma, kuna lähivõttel teravustamiskaugus väidetavalt 1 cm (saab suvel looduses suhteliselt makrosid ka teha, muuhulgas), suhteliselt väike ning tegemist kompaktkaameraga (ei tahaks digipeeglit osta ilmselt, kuna need tüüpiliselt suuremad ning mul pole tulevikus plaani panna raha erinevate objektiivide alla).

Aga tänapäeval on populaarne ka igasugune öine pildistamine (no virmalised näiteks, kas või Eestis) - kas sellisteks asjadeks oleks sellisest kaamerast vähe ja nõuaks kindlasti digipeeglit või ajaks siiski asja kuidagi ära? ISO vahemik on ametlike kirjade järgi ju suur, aga kas see praktikas ka midagi head tähendab? Kel kogemusi või kuskilt midagi kasulikku lugenud, siis jagatagu! Oleksin õnnelik.
Külaline

Re: Canon PowerShot G15

Postitus Postitas Külaline »

Virmaliste pildistamise põhitingimus on statiiv. G15-l on käsiseaded peal, tähendab saab pildistada kõike mis liigub ja ei liiguta.
Kasutaja

Re: Canon PowerShot G15

Postitus Postitas Kasutaja »

Hei,

Ma ostsin endale G15-e paar kuud tagasi. Olen ise olnud väga fotograafiast huvitatud, kuid ei ole seda spetsiaalselt õppinud. Pidasin nõu oma sõbraga, kes lõpetas fotograafia eriala ja ta ütles, et powershot G15 on väga hea just hobifotograafile (nii algajale, kui ka edasijõudnule), et sellel on nii palju võimalusi ja vidinaid ning muidugi on super see, et lisaobjektiivi sel vaja ei ole. Olen seda nüüd kasutanud paar kuud ja olen täiesti vaimustuses, nii palju on veel õppida, kuid juba praegu tulevad super head pildid. Öistest piltidest sain väga hästi kuu peale, kuid virmalisi pole kahjuks näinud. Mina ütleks, et sellise hinna ja mugavuse (ikkagi suhteliselt väikene kaamera) eest on see kaamera super!
Vasta