vesi ahjus?
Re: vesi ahjus?
see et sa mind ka ei teaon su oma viga, ma ka algusest peale Külaline olnud. Sa pole Kaupo Kikkas, keda enamus teavad,sa oled tühikargaja, kellel pole midagi muud teha kui vigu otsida, vinguda ja seda teistele näidata.ex-enn kirjutas:ma pole ff algusest peale anonüümne olnud. kes ei tea, sellel oma viga.
- monty11
- Kontakt:
Mis nende paari viimase postituse point on? Lahe "anonüümselt" teisi sõimata ja mudaga loopida?
Siiani on see inimlik foorum olnud, see võiks ka nii jääda.

Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
100% nõus!monty11 kirjutas:Siiani on see inimlik foorum olnud, see võiks ka nii jääda.
- Sten
+1Ahti kirjutas:100% nõus!monty11 kirjutas:Siiani on see inimlik foorum olnud, see võiks ka nii jääda.
"Siiani on see inimlik foorum olnud, see võiks ka nii jääda."
seda minagi kirjutasin: "kõik mõistavad üksteist poolelt sõnalt ja on õnnelikud."
seda minagi kirjutasin: "kõik mõistavad üksteist poolelt sõnalt ja on õnnelikud."
Ma arvan, et registreerimata kasutajanime kasutamine on piisavalt anonüümne, või mis sa arvad ex-enn?ex-enn kirjutas:ma pole ff algusest peale anonüümne olnud. kes ei tea, sellel oma viga.
- Ardo-Jako
Enn, minu eelmise postituse mõte oli selles, et sa räuskad siin väga palju ja süüdistad kõiges kõiki, ja seda kõike ANONÜÜMSELT. Kui sinu kasutajanimi ei ole kusagil registreeritud, siis sa ei saa mingil moel väita, et tegemist on identiteedivargusega. ex-enn ei ole sinu kodanikunimi, ma eeldan, seega kasutades aliast, sealjuures registreerimata aliast, oled sa anonüümne eikeegi. Suurem osa sinu postitustest ei ole mitte õpetlikud vaid solvavad ja salvavad. See ei ole siin mingi poliitiline debatt.
Ma ei saa hästi aru sinu eesmärkidest, miks sa halvustad? Sinu kriitika ei ole konstruktiivne, vaid mahategev, mis ühelgi moel ei aita kaasa foorumi keskkonna meeldivaks ülesehitamiseks. Sa nimetad kõiki foorumi kasutajaid algajateks amatöörideks, kes millestki midagi ei tea. Väga hea, aga selles ju ongi foorumi mõte, et kõik saaksid midagi teada. Ma põhimõtteliselt ei usu, et on olemas inimene, kes teab kõigest kõike. Olen olnud tunnistajaks olukorrale, kus algaja amatöör jagab häid näpunäiteid elukutselisele fotograafile ja vastupidi. Lepiks kokku, et see ei ole siin salvamise koht, püüame leida parimaid lahendusi kõikide muredele, olgu muretsejaks algaja või eluaegne piltnik.
Ma ei saa hästi aru sinu eesmärkidest, miks sa halvustad? Sinu kriitika ei ole konstruktiivne, vaid mahategev, mis ühelgi moel ei aita kaasa foorumi keskkonna meeldivaks ülesehitamiseks. Sa nimetad kõiki foorumi kasutajaid algajateks amatöörideks, kes millestki midagi ei tea. Väga hea, aga selles ju ongi foorumi mõte, et kõik saaksid midagi teada. Ma põhimõtteliselt ei usu, et on olemas inimene, kes teab kõigest kõike. Olen olnud tunnistajaks olukorrale, kus algaja amatöör jagab häid näpunäiteid elukutselisele fotograafile ja vastupidi. Lepiks kokku, et see ei ole siin salvamise koht, püüame leida parimaid lahendusi kõikide muredele, olgu muretsejaks algaja või eluaegne piltnik.
Fiat Lux
Pentax K-5 + Pentax FA* 77/1,8
Pentax K-5 + Pentax FA* 77/1,8
- ViX
+1. Juba kõrini seda vaidlust jälgida.monty11 kirjutas:Mis nende paari viimase postituse point on? Lahe "anonüümselt" teisi sõimata ja mudaga loopida?
Keegi olge targem ja jätke järele

- Ardo-Jako
- silver
- Kontakt:
Ikka lukku jah.
photopoint.ee - tööpäeviti kirjutan seal tooteandmeid
blog.photopoint.ee - õhtuti ja nädalavahetuseti toodan kvaliteetkirjandust!
digitest.ee - kui aega üle jääb, siis vaatame ka tooteid lähemalt üle!
blog.photopoint.ee - õhtuti ja nädalavahetuseti toodan kvaliteetkirjandust!
digitest.ee - kui aega üle jääb, siis vaatame ka tooteid lähemalt üle!