Teatud kasutaja Joffe risustab minu postkasti mõtetute ja mõnitavate privaatsõnumitega. Alust ma ei anna.
Kui korra veel teed, annan metrjalid politseile, ja teen avalduse juhtunu kohta.
Huvituja Kirjutas:Keegi pole täiuslik, mine süüdista siis kogu maailma kui hingerahu annab!
German Kirjutas:Kõik on hea ja tore, kuni isiklikuks ei minda. Kui mingil põhjusel kasutaja Joffe't häirivad kasutaja Huvituja postitused või pigem nende sisu kirjastiil, siis selleks on loodud ucp.php?i=zebra&mode=foes . Iseasi, kui eesmärgiks on (enese välja elamiseks?) teistele märkusi teha...
Huvituja Kirjutas:Teatud kasutaja Joffe risustab minu postkasti mõtetute ja mõnitavate privaatsõnumitega. Alust ma ei anna.
Kui korra veel teed, annan metrjalid politseile, ja teen avalduse juhtunu kohta.
Huvituja Kirjutas:German Kirjutas:Kõik on hea ja tore, kuni isiklikuks ei minda. Kui mingil põhjusel kasutaja Joffe't häirivad kasutaja Huvituja postitused või pigem nende sisu kirjastiil, siis selleks on loodud ucp.php?i=zebra&mode=foes . Iseasi, kui eesmärgiks on (enese välja elamiseks?) teistele märkusi teha...
Kas eelneva põhjal tuleb välja, et mina mõnitan Joffet???
Loe uuesti.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist