Kui ma oleks elukutseline, siis oleks minu valik kännuonu, aga seda siiski AINULT sellepärast , et kännul on teenindus siin
Off topic, aga Pentaxil ja Nikonil on samuti teenindus siin...
Kui ma oleks elukutseline, siis oleks minu valik kännuonu, aga seda siiski AINULT sellepärast , et kännul on teenindus siin
Külaline Kirjutas:Kui ma oleks elukutseline, siis oleks minu valik kännuonu, aga seda siiski AINULT sellepärast , et kännul on teenindus siin
Off topic, aga Pentaxil ja Nikonil on samuti teenindus siin...
urra Kirjutas:...nalja teed, onju. Sensori puhastamisega saadakse vahest hakkama aga tõsisema kala puhul ulub siin ainult tuul... Ja räägime siiski garantiis teostavast, mitte tasulisest.
minolta Kirjutas:Te poisikesed võiksite ju veidi uurida mis asi on (OLI) MINOLTA ja mis taseme kaameraid ka nemad tegid kuni SONY asjad üle võttis.
MINOLTA 9 ja Minolta 7D on kõikjal maailmas väga hinnatud riistad. 7D on nüüd järglane SONY 700
Imestasin et siin foorumis ei ole MINOLTA rubriiki, kas te olete elanud kotis ei ei tea midagi klassikalistest ja hinnatud MINOLTA torudest???
Minolta guru
Ardo-Jako Kirjutas:urra Kirjutas:...nalja teed, onju. Sensori puhastamisega saadakse vahest hakkama aga tõsisema kala puhul ulub siin ainult tuul... Ja räägime siiski garantiis teostavast, mitte tasulisest.
Jah, Urra, naljamees. Pentaxil on vägagi korralik teenindus eestis.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist