Wikenti kirjutas:Kahjuks pean Sind kurvastama. Objektiiv mida Sa valisid on sobilik vaid ABS- sensorile ehk poolkaadrile. Sul on aga täiskaadriga sensor.
Ands kirjutas:Wikenti kirjutas:Kahjuks pean Sind kurvastama. Objektiiv mida Sa valisid on sobilik vaid ABS- sensorile ehk poolkaadrile. Sul on aga täiskaadriga sensor.
ABS-sensor?APS(-c) siiski.
Kuid 7D on ikka julgelt poolkaader, seega muret ei ole
silver kirjutas:Shh, ei ole vaja norida nüüd nii palju. Ilmselgelt esimesi kordi puutub teemaga kokku. Valesti kirjutamine ning ütlemine on täitsa ok alguses.
PS: olen näinud tamarone, cannonit, olümpikut, saigmat, traipoode jne; seega polaar filter on veel väga hästi mõistetav.
Külaline kirjutas:Polariks kutsutakse toda filtrit küll rahvalikus kõnekeeles, aga polaar, see on ikka hoopis teise tähendusega. Kui lähed edasi sellist iseõppimise veebiteed, siis peab sul kindel teadmine olema asjast, et saast korralikust infosaidist eraldada. Väga kõva enamus veebis levivast "infost" on sinusuguste algajate kirjutataud "teosed". Mingid vabatahtlikud kontrolltööd või ma ei tea, miks nad seda teevad. Ja miks seda loetakse saan ma veel vähem aru.
Sulev12345 kirjutas:Polaarsus ja polarisatsioon (polaarsuse ilmnemine, polaarsuse andmine) tulenevad samast sõnatüvest. Seega pole minu arvates mingit vahet, kas neid filtreid kõnekeeles lühendada polariks või polaariks.
Külaline kirjutas:Kuule Elvis, sind ei peedista siin keegi, eksole. Tule ikka maapeale ka korraks. Sina oled see, kes teema absurdini kisub. Ja kui oled valinud veebiõppe, siis pead igasugu jamadega arvestama. Ka sellega, et mööda paned ja keegi sind parandab. Kas koolis hüppad ka õpetajale näkku?
silver kirjutas:Ma lasen kohe kriitikal tulla.
Horisont sirgeks!
Soovid natuke lisainfot saada / õppida kodust lahkumata:
http://www.fotokursus.ee/
Loe fotoblogisid, vaata youtube videoid jne jne. Iseõppimise teel saab väga palju targemaks, aga siis pead lihtsalt natuke ka tausta guugeldama teinekord. Ning allika suhtes väga kriitiline olema.
Külaline kirjutas:Savi sellest, et horisondist on savi, aga signatuur on nagu profil. Loe mingisugunegi raamat läbi, et hiljem ei peaks häbi tundma oma avalikult näidatud piltide üle.
Elvis Antson kirjutas:Külaline kirjutas:Savi sellest, et horisondist on savi, aga signatuur on nagu profil. Loe mingisugunegi raamat läbi, et hiljem ei peaks häbi tundma oma avalikult näidatud piltide üle.
Kuule, pöördu psühhiaatri poole
Elvis Antson kirjutas:Külaline kirjutas:Kuule Elvis, sind ei peedista siin keegi, eksole. Tule ikka maapeale ka korraks. Sina oled see, kes teema absurdini kisub. Ja kui oled valinud veebiõppe, siis pead igasugu jamadega arvestama. Ka sellega, et mööda paned ja keegi sind parandab. Kas koolis hüppad ka õpetajale näkku?
Ma pole kellelegi näkku hüpanud, lihtsalt ei meeldi liigne targutamine ja tähenärimine.. Kui sul on hea kogemuste ja teadmistepagas ning soovid seda ka teistega jagada ning hoida seda mitte ainult enda jaoks ja vaka all, siis palju paremini toimiksid asjalikud nõuanded ilma noriva saatetoonita ning seda eriti nende suhtes kes pole asjaga veel päris kursis ja kes algul kohati väga puusse võivad panna. Mis puutub päris koolidesse, siis seal peaksid klasside ja õppegruppide ees seisma professionaalse lähenemisega õppejõud kes ei saa endale lubada provotseerivat käitumist ja norivat õpetamise stiili, ja seda isegi isegi siis kui ilmneb, et mõni õpilaste hulgast on ikka päris "kõva" peagaKuna algatatud teema puudutab lainurk objektiivi Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM, siis tahaks jagada üht värsket öist fotot mis on tehtud selle objektiiviga Matsalu lahe ääres Keemul, olin seal 27.sept öösel. Üks efektseimaid fotosid minu sellekordsest Matsalu-retkest.
omier kirjutas:tip-top ju!
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist