Külaline kirjutas:Kui kaamerast tulevad 3 erineva säritusega pilti, siis ei puutu kaamera settingud asjasse. Ei puutu üldse shopi asjadesse.
Aga milleks seda hdriefekti vaja on? Dünaamikat on su aparaadil ju piisavalt.
Sulev12345 kirjutas:Mis sul siis kaameras tulemuseks on? Kas polegi 3 eri säriga pilti?
Kui tulemuseks on kolm eri säriga pilti, siis on kaameras seaded ju paigas ja see, et sul fotopoes õnnestub neist valge pilt kokku käkerdada, ei näita kaamera seadete kohta mitte midagi.
Külaline kirjutas:See lollakas jehvekt on nuhtluseks maailma peale loodud, nagu pagulasedki, nagu kärbsed ja sääsed. HDR on midagi muud kui too tobe efekt. Algajad peavad selle muidugi läbi põdema. Kui sa ei kirjelda oma töövoolu arvutis, siis ei saa sind aidata.
silver kirjutas:Külaline kirjutas:See lollakas jehvekt on nuhtluseks maailma peale loodud, nagu pagulasedki, nagu kärbsed ja sääsed. HDR on midagi muud kui too tobe efekt. Algajad peavad selle muidugi läbi põdema. Kui sa ei kirjelda oma töövoolu arvutis, siis ei saa sind aidata.
Las pildistavad HDR'i, kui soovivad. Kõikidel päevapiltnikel tuleb teatud etapid läbi käia ning teatud lastehaigused läbi põleda. Kusjuures, ma olen ise ringiga HDR juurde tagasi jõudnud (mitte sellises nutitelefoni stiilis üle võlli vaid siiski võrdlemisi naturaalne silmale) ja ma ei ütleks, et HDR halb on. Vahepeal aitab lihtsalt päästa väiksema dünaamikaga sensori puudujääke.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist